Utbildningskategorier

Våra utbildningar fokuserar på att förbättra kunskapen om ledningssystem, samtidigt som vi främjar ett tillväxt- och innovationstänkande för affärsframgång.

Våra offentliga och företagsinterna kurser hjälper dig att implementera och certifiera ditt ledningssystem.

Kurserna är noggrant kategoriserade för att täcka olika viktiga aspekter, förbättra ditt företags kvalitetsprocesser och övergripande prestanda och framgång, ta hand om miljön genom att minska avfall och energianvändning och upprätthålla informationssäkerhet för att skydda data och system.

Vi fördjupar oss i specialiserad utbildning för livsmedelssäkerhet, som är avgörande för företag inom livsmedels- och dryckesindustrin för att öppna nya marknadsmöjligheter på flera kontinenter, och kvalitetshantering inom fordonsindustrin, där precision och säkerhet är avgörande för fordons- och flygindustrin. Våra kurser om hälsa och säkerhet ger dig kunskapen att skapa en trygg och säker arbetsplats, medan vår riskhanteringsutbildning hjälper dig att identifiera och minska potentiella risker på ett effektivt sätt och omvandla dem till potentiella fördelar.

För den medicinska portföljen lär våra utbildningar ut hur man förstår de krav och standarder som tillverkare måste uppfylla, och för hälso- och sjukvårdsområdet ger våra kurser information om hur man tillämpar bedömningsmetoder som är evidensbaserade för att utvärdera styrning.

Dessutom får du chansen att lära dig hur socialt ansvar, att främja en miljö där alla anställda känner sig uppskattade och inkluderade, får företag och människor att blomstra.